снимки ПетелСупер луксозният плавателен съд OCEAN DREAM украси с присъствието си

...
снимки ПетелСупер луксозният плавателен съд OCEAN DREAM украси с присъствието си
Коментари Харесай

Снимки в Петел: Виждали ли сте 8 млн. евро да плават в морето? Имате тази възможност на пристанището във Варна

снимки " Петел "

Супер първокласният плавателен съд OCEAN DREAM украси с наличието си кея на атракционната зона на Пристанище Варна, видя кореспондент на " Петел ". Докато хората се разхождат и ахкат към яхтата, доста от тях се питат какъв брой в действителност коства да я притежаваш.

Данни за цената на OCEAN DREAM сега няма, тъй като тя не е оповестена за обмен. Преди обаче тя да смени притежателя и името си преди три години, оповестената цена за нея е била 7,9 милиона евро. 



Моторната яхта OCEAN DREAM събра погледите на варненци и гостите на града още в края на май тази година, когато за пръв път дебаркира на кея на Морска гара. Плавателният съд в действителност впечатлява с модерния си дизайн и първокласния си тип. Както „ Петел “ към този момент заяви, издигнатата през 2015 година яхта плава под флага на Малта, а ръководството й е поверено на български капитан.
Тя има неповторим интериор, приема до 10 пасажери в 5 кабини. На борза на OCEAN DREAM има обособен апартамент за капитана, VIP кабина за специфични посетители, както и три спомагателни двойни кабини.Задвижването е обезпечено от два мотора Carerpillar, всеки с по 490 к.с.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР